Billån för att finansiera bilköpet

Billån för dig som ska köpa ny bil

Ett billån är särskilt anpassat för dig som ska köpa ny bil. Billånet gör det möjligt för dig som inte har kunnat spara ihop tillräckligt med pengar för att kunna klara affären kontant. Billån är en natulig del av de flestas bilköp. Det finns olika vägar att gå när du ska låna pengar till ny bil. Antingen går du via bilförsäljaren som ofta har samarbeten med olika kreditgivare och kan hjälpa dig med finansieringen. Eller så tar du på egen hand kontakt med en bank som erbjuder billån, för att på så sätt hitta ännu billigare alternativ än de som erbjuds via bilhandlarna. När du ska låna till bil gäller som inom mycket annat som rör lån. Ta god tid på dig att undersöka vad olika finansieringsformer kommer kosta dig i slutändan. Passa på att ta en titt i vår kunskapsbank som du hittar i menyn till höger. Där hittar du mycket nyttig information om lån.

Banker som erbjuder billån

Billån upp till 1 000 000 kr

Freedom Finance förmedlar billån upp till en miljon kronor. Genom att använda bilen som säkerhet för lånet kan du får bättre villkor. Både ny och begagnad bil kan användas som säkerhet.

Räntor på billån från 3,70 %

Ikano Bank erbjuder billån med räntor mellan 3,70 och 8,70 %. Lånen spänner mellan 40 000 och 350 000 kr. Du kan även flytta ett befintligt billån till Ikano Bank.

Låna upp till 400 000 kr

Bank Norwegian erbjuder billån med indivuduell ränta 4,99% - 20,24%. Hela ansökningsprocessen kan fullföras på internet.

Låna 5 000 kr till 350 000 kr

Hos Lendo får du enkelt översikt över marknadens olika räntor och villkor på en och samma låneansökan. Lendo hjälper dig till bäst ränta när du ska låna pengar.

Billån med säkerhet (bilhypotek)

Att låna till bilköpet med ett lån där du använder bilen som säkerhet gör att du får en lägre ränta på lånet. Om du använder din nyinköpta bil som äkerhet är det viktigt med ett bra försäkringsskydd, eftersom en allvarlig skada på bilen även skadar värdet av din säkerhet. Om din säkerhet försvinner kommer banken med största säkerhet göra om ditt hypotekslån till ett blancolån.

Billån utan säkerhet (blancolån)

Det går även att finansiera sitt bilköp med ett blancolån. Detta är en dyrare finansiering då blancolån innebär högre ränta. Det kan dock vara en lösning för dig som av olika anledningar inte kan använda bilen som säkerhet.

E-post: info@creddit.se
Twitter: @creddit_se
Facebook: Creddit
Wedholm Webb & SEO AB
Munkhagsgatan 126, 587 25 Linköping

»» Läs detta innan du tar kontakt ««
Org. nr: 556866-0426
Momsnr: SE556866042601
Godkänd för F-skatt

Copyright © 2013-2015 Creddit - Alla rättigheter förbehålles