GoodCash

Lånebelopp

5000 – 30000 kr

Betalningsanmärkning OK

Ja

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

Taxerad inkomst

Utbetalningstid

1-3 bankdagar

Löptid

1 - 5 år

Åldersgräns

20 år

Ränta

25.74 - 29 %

Uppläggningsavgift

0 kr

Avi-avgift

0 kr

GoodCash

GoodCash är ett 100 % svenskt alternativ på den svenska lånemarknaden. GoodCash är ett något annorlunda bolag vars syn på räntor och kostnader skiljer sig från många andra aktörer på marknaden idag. De har som policy att det aldrig ska ligga enorma kostnader på ett litet lån. Här erbjuds lån upp till 30 000 kronor och tidigare betalningsanmärkningar är inget hinder för att ta lån hos GoodCash.

När kunden söker om lån hos GoodCash gör företaget sedvanlig kreditupplysning för att bedöma återbetalningsförmåga, helt i enlighet med svenska myndigheters regler och förordningar. Detta gör att det tryggt och säkert att låna pengar hos GoodCash, och det hela går snabbt och smidigt med bara några enkla klick på datorn.

Grundvillkor för att beviljas lån hos GoodCash

  • Låntagaren är minst 20 år innevarande kalenderår.
  • Låntagaren är svensk medborgare med svenskt personnummer och är folkbordförd i Sverige.
  • Tidigare betalningsanmärkningar är inget hinder.

Fokusera på framtiden

GoodCash uppfyller alla villkor och regler som finns på långivare i Sverige idag. GoodCash fokuserar helt på en låntagares framtid och möjlighet att betala tillbaka ett lån idag, snarare än vad som har varit och vilken historik en person bär med sig. Detta gör att det inte är några problem att få ett lån här trots gamla betalningsanmärkningar i bagaget.

Lån via GoodCash går att signera direkt i datorn med Bank-ID, vilket gör att inga papper behöver signeras och skickas fram och tillbaka. Detta gör att det går avsevärt fortare att ta lån hos GoodCash jämfört med hos många andra aktörer på den svenska lånemarknaden idag.

Lån hos GoodCash kan betalas tillbaka på upp till 5 år och månadsvisa betalningar sker via autogiro varje månad den 27:e. Som låntagare har man rätt till en betalningsfri månad varje år, vilket är en förmånlig service som GoodCash är nästan ensam om i Sverige idag.