Brixo

Lånebelopp

5000 – 30000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

200 000 kr

Utbetalningstid

1-2 bankdagar

Löptid

6 mån - 3 år

Åldersgräns

18 år

Ränta

29.8 - 34.8 %

Uppläggningsavgift

400 kr

Avi-avgift

30 kr

Brixo

Hos Brixo kan svenska privatpersoner ta lån till resor, speciella köp eller för att få råd med det där lilla extra. Lånen som Brixo erbjuder sträcker sig från 5000 kronor ändå upp till 50 000 kronor. Brixo är ett svenskt konsumentkreditinstitut som verkar med tillstånd från Finansinspektionen. Brixo har svenska ägare i botten och arbetar med hög finansiell soliditet. Företaget grundades år 2014 och har inga krav på borgen eller pant när man tar lån.

Betalningsanmärkning är inget hinder

Det som är det bästa med Brixo är att tidigare betalningsanmärkningar inte behöver vara ett hinder för att få ett lån. Eftersom Brixo säger sig fokusera mer på framtiden och en låntagares möjlighet att betala tillbaka ett lån idag, snarare än vad som har hänt tidigare.

Detta gör att Brixo öppnar upp för möjlighet att ta ett lån för många personer som annars har svårt att bli accepterade hos andra låneinstitut som jobbar med striktare regler.

Grundvillkor för att beviljas lån hos Brixo

  • Låntagaren är över 18 år.
  • Låntagaren har en inkomst på över 200 000 kronor per år.
  • Låntagaren är svensk medborgare med svenskt personnummer och är folkbordförd i Sverige.
  • Låntagaren har inga skulder hos Kronofogden.
  • Tidigare betalningsanmärkningar är inget hinder.
  • Lån utan UC – 100 % transparent kreditupplysning via Creditsafe.

Hos Brixo finns det alltid möjlighet att betala tillbaka ett lån före sista betalningsdag, och låntagaren betalar då bara den ränta som är aktuell för den tiden som kunden har haft lånet. Det är helt kostnadsfritt att söka om lån hos Brixo och företaget stoltserar med att inte ha några dolda avgifter. Själva processen att söka om lån är snabb och smidig. Ansökan sköts via internet via e-legitimation, till exempel Bank-ID. Alla lån hos Brixo har återbetalningstid på mellan 6 till 36 månader och lånen betalas ut samma dag som de beviljas. Detta gör att det både är snabbt och smidigt att ta lån via Brixo, som är en stabil och seriös aktör på marknaden.