Freedom Finance

Lånebelopp

5000 – 500000 kr

Betalningsanmärkning OK

Ja

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

100 000 kr

Utbetalningstid

3-5 bankdagar

Löptid

1 - 15 år

Åldersgräns

18 år

Ränta

4.27 - 33.4 %

Uppläggningsavgift

0 kr

Avi-avgift

0 kr

Freedom Finance

”Vi jämför, du väljer” är låneportalen Freedom Finance slogan. Rakt på sak och en konkret beskrivning av vad företaget sysslar med. Ett företag med ett unikt och stort utbud av flera olika långivare, samlade på ett och samma ställe.

Tack vara Freedom Finance’s stora utbud av olika långivare ges du möjligheten att finna och ansöka om det lån som du är i behov av precis just nu. Detta gäller oavsett om det gäller ett nytt privatlån, billån eller bolån. Oavsett vilket typ av lån du är intresserad utav, och oavsett anledning, kan du enkelt ansöka om lånet direkt på Freedom Finance’s hemsida via några snabba knapptryck. Känner du dig inte helt bekväm med att ansöka om lån via webben kan du självklart även ringa in din ansökan via telefon.

Grundläggande villkor

För att ansöka om ett lån hos Freedom Finance behöver du som lånesökare uppfylla följande krav:

  • Vara minst 18 år
  • Inga skulder hos Kronofogden
  • Inkomst om minst 100 000 kr/år

Ansökan

Första steget är simpelt, du behöver lämna in en ansökan. Enklast gör du detta online via en ansökningsblankett på hemsidan. Efter det att Freedom Finance fått in alla dina uppgifter kommer en prövning att genomföras via en kreditupplysning hos UC, Upplysningscentralen. Har du någon tidigare betalningsanmärkning finns det fortfarande möjlighet att beviljas ett lån, men i ett sådant läge kan det vara en stor fördel att ansöka tillsammans med någon annan, en medsökare, som har ett ”rent” register. Freedom Finance har möjligheten att erbjuda dig allt från små lån på 5 000 kronor upp till stora lån på 500 000 kronor. Vid godkänd låneansökan kan du räkna med att ha pengarna på kontot inom 3–5 dagar.

Företagets mission

Företagets mission är att alltid finna den bästa lösningen för dig som kund. Detta gör dem genom att agera guide och portal över Sveriges många kreditgivare och banker. Vid varje låneansökan tilldelas du som kund en personlig lånehandläggare vars jobb är att guida dig igenom processen på ett så tryggt sätt som möjligt. De är proffs på att göra ekonomiska och personliga behovsanalyser och besitter all den kunskap som behövs för att genomföra en lyckad låneansökan. Eftersom tid är pengar kan det bli både dyrt och långtråkigt att behöva lära sig all den grundläggande kunskap som behövs för att avklara en låneprocess på egen hand. Därför sparar man garanterat pengar genom att låta andra som vet vad de håller på med göra detta utan kostnad.