Expo på mässor med modulära utställningssystem

Modulära utställningssystem är ett utmärkt sätt att bygga din egen skräddarsydda monter utan kostnad. Du kan köpa förkonfigurerade kit som innehåller allt från diskar till bakväggar och A/V-funktioner till förvaringsutrymmen och belysning. Det finns många tillägg tillgängliga som ytterligare anpassar din monter, men modulära utställningssystem kommer att göra din installation så enkel som möjligt. Detta innebär mindre installationstid och konsekvens i hela din verksamhet. Här är några av fördelarna med modulära exposystem.

Exposystem från Graf & Bild

RSS-flöden: Dessa flöden låter dig automatiskt prenumerera på ett visst ämne i ett specifikt RSS-flöde. Du kan till och med använda dessa flöden för att publicera på din webbplats eller blogg. Om du vill dela dina uppdateringar med en bredare publik kan du skapa ett nyhetsflöde på din webbplats. Ett flöde kan bäddas in i din personliga webbplats eller blogg. Det kan också ses via en tredjeparts programvara nyhetsaggregator.

mässmonter

ISOframe: Dessa exposystem ger elegant ingenjörskonst och oöverträffad flexibilitet. EGO erbjuder utställningar som är lika stora som din fantasi. Och om du vill ha ett system som är lite mer överkomligt, prova Flexiframe, som är ett modulärt ramverk som inte kräver några verktyg. Dessa är också lätta att frakta och kräver ingen montering. Du kan enkelt installera dem själv, vilket sparar tid och pengar.