Klicklån

Lånebelopp

10000 – 40000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

Individuell bedömning

Utbetalningstid

1-3 bankdagar

Löptid

1 - 6 år

Åldersgräns

20 år

Ränta

9.84 - 21.6 %

Uppläggningsavgift

595 kr

Avi-avgift

19 - 39 kr

Klicklån

Hos Klicklån kan man låna upp till 40 000 kronor utan krångligheter och utan säkerhet. Snabbt går det också, du får pengar samma dag eller senast dagen efter. Det enda som behövs är att fylla i en enkel ansökan och e-signera – klart, svaret lämnas direkt. Vill man först kontrollera vad månadskostnaden blir gör man det innan man uppger personuppgifter. Storleken på lånet som kan vara lägst 5 000 kronor och önskad lånetid visar en ungefärlig kostnad per månad. Då räntan sätts individuellt kommer besked med svaret. Den som har en låg kreditrisk får lägre ränta.

Klicklån samarbetar med Thorn som är en av de stora aktörerna inom elektronik. Thorn har sålt konsumentelektronik i Sverige sedan 1969 efter att de från 30-talet hyrt ut radioapparater i England. Sedermera kunde man i Sverige hyra tv och videoapparater. Idag har man en stor näthandel. Den som funderar på att låna till en dator till exempel kan alltså med fördel göra det hos Thorn eller välja Klicklån som plattform för ansökan.

Klicklån ser ansvarsfullhet som honnörsord. De lägger stor vikt vid kundens säkerhet och vill inte inleda kunden i instabila ekonomiska åtaganden.

Grundläggande kriterier för att beviljas lån

  • Du måste vara 21 år eller äldre.
  • Du måste sakna betalningsanmärkningar.