Thorn PrivatFinans

Lånebelopp

5000 – 50000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

Fast inkomst

Utbetalningstid

1-3 bankdagar

Löptid

1 - 6 år

Åldersgräns

18 år

Ränta

9.84 - 21.6 %

Uppläggningsavgift

495 kr

Avi-avgift

39 kr

Thorn PrivatFinans

Thorn Privat Finans har funnits sedan 1970-talet och var från början ett uthyrningsföretag med inriktning elektronik. Ett koncept som fungerade bra i många år men som efter ett tag utvecklas till en låneverksamhet.

De flesta utav oss har någon gång i livet hamnat i en jobbig och oväntad ekonomisk krissituation. Ett exempel på en sådan situation skulle kunna vara om spisen helt plötsligt går sönder dagen innan en stor släktfest ska gå av stapeln hemma hos dig. En oväntad händelse som kräver snabbt agerande. Ett läge då Thorn Privat Finans kan komma att bli din räddning.

Förenklade låneprocesser

Till skillnad från andra långivare har Thorn Privat Finans valt att förenkla låneprocessen för kunder som är i behov av vitvaror eller elektronik på avbetalning. För att återigen ta exemplet ovan med spisen hade lösningen varit enkel. Du hade då snabbt kunnat ta dig in på Thorns hemsida och där klickat dig vidare till kategorin ”spisar” där olika avbetalningsförslag presenteras. Smidigt, tydligt och enkelt.

Grundkrav

För att ansöka om ett lån hos Thorn behöver du:

  • Vara minst 18 år gammal
  • Ha fast inkomst
  • Vara utan betalningsanmärkningar


Individuell anpassning

Thorn strävar alltid mot att finna den bästa lösningen för sina kunder och gör noggranna behovsanalyser och rättvisa bedömningar. Skulle det framgå i en bedömning av en kunds privatekonomi att lånekostnaderna skulle överskrida dennes betalningsförmåga, kommer Thorns att avråda dennes ansökan. Detta för att Thorn Privat Finans har som grundpolicy att alltid sätta privatpersonen i första hand och för att de på så sätt hjälper kunden bäst. Som max kan du ta privatlån utan säkerhet hos Thorn på 50 000 kronor med en återbetalningsperiod på upp till 72 månader. Låneräntan fastställs efter en noggrann genomförd kreditupplysning och anpassas därefter individuellt till varje kund och varierar därmed mellan 9,9 % och 21,6 %.