Arcadia Finans

Lånebelopp

10000 – 500000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

120 000 kr

Utbetalningstid

1-3 bankdagar

Löptid

2 - 12 år

Åldersgräns

18 år

Ränta

3.25 - 18.25 %

Uppläggningsavgift

495 kr

Avi-avgift

0 kr

Arcadia Finans

Hos Arcida Finans erbjuds en finansieringslösning som passar dig på bästa sätt bland många banker och olika finansieringsbolag. Det är en kostnadsfri tjänst som Arcadia Finans erbjuder och du som kund kan känna dig väldigt trygg.

Det går aldrig att veta när du kan komma att behöva ett extra tillskott I kassan. Frysen kan gå sönder, bilen kan behöva repareras eller kanske behöver du komma bort en eller två dagar från en stressig vardag. Då är det perfekt med ett mindre lån som du kan betala tillbaka i din egen takt.

Grundvillkor för att beviljas lån hos Arcadia Finans

  • Låntagaren är minst 18 år.
  • Låntagaren har en månadsinkomst på minst 10 000 kronor.
  • Låntagaren har inga tidigare betalningsanmärkningar.
  • Snabba besked på låneansökan.
  • Låneerbjudanden från flera olika banker och finansieringsinstitut.

Erbjuder lån över 100 000 kr

Privatpersoner kan låna mellan 10 000 och 400 000 kronor utan säkerhet hos Arcadia Finans. Detta gör att Arcadia Finans är en av de få långivare i Sverige idag som erbjuder lån över 100 000 kronor. Vilket är perfekt för dig som behöver låna lite mer. Arcadia Finans är dessutom helt kostnadsfritt och erbjuder låneerbjudanden från flera olika banker och finansieringsbolag. Som kund får man snabbt besked på sin ansökan och pengarna betalas ut inom 1-3 arbetsdagar efter att lånet har gått igenom.

Arcadia Finans har sina rötter i Finland men har funnits på den svenska marknaden i flera år. Det är smidigt att söka lån via just Arcadia Finans eftersom man genom en enkel ansökan här genast får svar på möjligheten att få lån från upp till 20 olika banker och långivare inom Sveriges gränser. Allt sköts via några enkla knapptryck direkt på Arcadia Finans hemsida.