Zmarta Privatlån

Lånebelopp

1000 – 500000 kr

Betalningsanmärkning OK

Ja

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

100 000 kr

Utbetalningstid

2-4 bankdagar

Löptid

1 - 15 år

Åldersgräns

18 år

Ränta

3.54 - 18.15 %

Uppläggningsavgift

0 - 795 kr

Avi-avgift

0 - 50 kr

Zmarta

Behöver du låna pengar till exempelvis boende, bil eller något annat? Zmarta är en fristående finansiell tjänst som låter dig låna pengar direkt på nätet. Zmarta privatlån har flera samarbetspartners i form av långivare, och jämför olika lånealternativ inom olika områden för att hitta den bästa lånelösningen för just dina behov. Enklare än såhär blir det inte att låna pengar.

Så här fungerar Zmarta Privatlån

Att använda sig av Zmarta privatlån är enkelt, säkert och helt kostnadsfritt. Du kan ansöka om lån direkt på deras hemsida. Med några snabba klick kommer du få en lista med olika alternativ bland Zmarta privatlåns samarbetspartners. Sammanlagt rör det sig över 20 långivare och du kan låna upp till 500 000 kronor. Zmarta privatlån gör en enda kreditupplysning, och kontaktar sedan sina samarbetspartners för att hitta det bästa låneerbjudandet för dig. Om du ångrar dig behöver du inte utnyttja något av alternativen.

Vilka kriterier måste jag uppfylla för att få låna pengar?

Det finns några kriterier som du måste uppfylla innan du ansöker om ett privatlån. Dessa är följande:

  • Du ska vara skuldfri från Kronofogden och inte heller ha några betalningsanmärkningar
  • Du ska vara minst 18 år och vara folkbokförd i Sverige
  • Om du har lånat tidigare ska dessa lån vara återbetalda

Zmarta Privatlån – en trygg och säker tjänst

Det finns en stor djungel av lånetjänster idag, och det kan vara svårt att veta vilken av dem som du ska använda dig av. Genom att använda dig av den finansiella tjänsten Zmarta privatlån får du hjälp med att hitta rätt lånetjänst för dig och dina behov. Istället för att själv skicka in ansökningar och ha kontakt med olika banker och långivare gör Zmarta privatlån jobbet åt dig!