Lendo

Lånebelopp

5000 – 600000 kr

Betalningsanmärkning OK

Ja

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

100 000 kr

Utbetalningstid

2-5 bankdagar

Löptid

1 - 15 år

Åldersgräns

18 år

Ränta

6.23 - 17.55 %

Uppläggningsavgift

0 kr

Avi-avgift

0 kr

Lendo

Ett företag som de flesta hört talats om i media på ett eller annat sätt och som fått många svenskar att gå runt och nynna på deras reklamlåt helt omedvetet. Ett marknadsföringstrick som flera företag försöker sig på, men som få lyckas med.

Oberoende låneförmedlare

Lendo är en onlinebank som skiljer sig från andra banker sett till sättet de förhåller sig till själva utlånings processen. De arbetar genom att se över kundernas befintliga lånekostnader och erbjuder därefter dem ett så kallat samlat låt med lägre räntekostnader. Företaget fungerar därmed som en oberoende låneförmedlare vars motto är att skapa den bästa tänkbara dealen för dig som kund.

Grundkrav

”Samlade tjänster för en bättre privatekonomi — vi jämför och förmedlar bästa priset för dig” lyder Lendos slogan som sammanfattar deras mission kort och koncist. Dessa är deras grundkrav som låneansökare behöver uppfylla:

  • Över 18 år
  • Folkbokförd och skriven i Sverige, sedan minst ett år tillbaka
  • Fast inkomst eller pension på minst 110 000 kr/år
  • Skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader

Du kan låna till smått och stort, från 5 000 kronor upp till 350 000 kronor.

Lån

Du kan ta privatlån hos Lendo oavsett om du har lån sedan tidigare hos andra banker eller om du är helt skuldfri och saknar lån. Alla är välkomna, men Lendos främsta fokus ligger på att hjälpa kunder som redan hamnat i lånefällan som sitter med ett flertal olika lån med höga tickande räntor. Deras huvuduppgift är alltså att hjälpa människor till att få en säkrare och stabilare ekonomi. För att underlätta kundens framtid erbjuder de även möjligheten att teckna ett låneskydd. Detta skydd hjälper dig klara av att betala dina lånekostnader vid eventuella framtida tuffa tider, exempelvis som vid en plötslig sjukskrivning eller arbetslöshet.