Kontant Finans

Lånebelopp

1000 – 20000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

180 000 kr

Utbetalningstid

2-3 bankdagar

Löptid

1 - 5 år

Åldersgräns

22 år

Ränta

33.18 - 33.18 %

Uppläggningsavgift

Ingen uppgift

Avi-avgift

19 kr

Kontant Finans

Kontant Finans är ett konsumentkreditinstitut som erbjuder mindre lån upp till 20 000 kr under en längre låneperiod. Tanken är att erbjuda kunderna säkra och bekväma lån utan dolda avgifter. En stabil ekonomisk lösning när man råkar ut för oväntade utgifter.

Låna upp till 5 år

Hos Kontant Finans kan du låna från 2 000 till 20 000 kr och oavsett belopp kan du välja att ha avbetalningsplaner från 1 år upp till 5 år beroende på vad som passar dig. Denna långa amorteringstid är väldigt generös, sett till det låga lånebeloppet man kan välja att ta. Ingen säkerhet behöver heller lämnas in, ej heller tillkommer dolda avgifter som exempelvis uppläggningsavgift.

När du har betalat minst fyra månader kan du utnyttja en betalningsfri månad, detta kan du göra upp till två gånger per år och detta är väldigt unikt bland långivare. Det är dock viktigt att påminna att räntan på betalningsfria månaden läggs på skulden och förlänger återbetalningstiden, trots dessa krav är det skönt att veta att man har alternativet att ha en månad fri från betalning utan att behöva fråga eller förhandla om det.

Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen och är därför ett tryggt institut du kan vända dig till för lån och rådgivning.

Grundvillkor för att beviljas lån

  • Måste ha fyllt 22 år
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Taxerad inkomst på minst 180 000 kr per år
  • Lånet ska vara senast betalt senast vid 80 års åldern
  • Ska kunna genomgå sedvanlig kreditprövning

Kontant Finans är mån om att du har en tydlig översikt på ditt lån och har därför en fast månadsavgift som du betalar utan extra avgifter, på så sätt får du bättre koll på din framtida ekonomi och kan planera din budget efter det. Utöver detta ger Kontant Finans råd på deras hemsida hur du får en mer stabil ekonomi, för målet med Kontant Finans är inte att investera i kunder med företagsaffärer eller entreprenörer, Kontant Finans fokuserar mer på vardagspersonen som behöver summan för en ny mobil eller inte har tillräckligt med pengar för sin drömresa.