Streatwear-stilar 2022

De mest populära streatwear-stilarna 2022 är mjuka kläder och nostalgi. Dessa stilar handlar om nostalgi, och de senaste modetrenderna har redan setts på landningsbanorna. Så vilka är måsten för den här säsongen? Läs vidare för en snabbguide. Du kan också ta en titt på säsongens bandanas och hattar. Och glöm inte att shoppa skor som är trendiga.

Skjortor

År 2022 kommer du att hitta ett nytt sätt att bära skjortor. Modetrender har tagit en hård väg de senaste åren, men de närmaste åren kommer säkerligen att ge färg och liv. Här är några trender du kan förvänta dig att se. I vår, lägg till en djärv accessoar till en enkel outfit. Djärva färger som rosa och orange kommer att se bra ut med denim. Djärva skor kommer att ge varje look en kant.

En trend som säkerligen kommer att bli en hit i år är arbetsfritid. Arbetskläder tar en vändning till det bättre, och arbetskläder är inget undantag. Arbetsklädertrender för 2022 gynnar komfort och multifunktionell design. Att integrera hybridtyger och lätt konstruktion i din garderob hjälper dig att minska ditt koldioxidavtryck. Skjortjackor, även känd som shackets, är ett alternativ. Och du kan inte gå fel med sport-bottom sneakers.

Bandanas och hattar

Populariteten för basebollkepsar blomstrar under 2022, och trenden går ingenstans. Dessa kepsar är perfekta för alla tillfällen, inklusive utomhusaktiviteter. Många har nu en nätbaksida som andas, vilket gör dem perfekta för dagligt bruk. Även bandanas är ett enkelt plagg som har många användningsområden och kan piffa till looken. En annan trend är återkomsten av hörselkåpor, som var populära under 1970-talet. Dessa är mysiga, ljudisolerade och en fantastisk modeaccessoar.

Dessa fashionabla tillbehör finns i alla former och storlekar. Du kan hitta några med afrikansk eller tribal-design. Andra är enkla, och du kan bära dem över huvudet eller runt halsen. De är lätta att matcha med din outfit om du är kreativ nog att använda dem. Och med så många olika sätt att bära dem kommer du garanterat att hitta den rätta kombinationen av stil och funktionalitet för dig.

Skor

Som med alla modetrender är skor inget undantag. Under våren 2022 kommer vi att se plattformar, geometriska klackar och sportiga sandaler. Säsongens skotrender kommer garanterat att göra ett statement, oavsett om du är på väg på fest eller bara vill klä ner dig. De perfekta skorna för sommaren är ett par sandaler med snörning, som säkerligen kommer att vara på trenden under de kommande åren.

Bland de mest efterlängtade modetrenderna under våren 2022 är ljusa, djärva färger och accessoarer. Ett par röda skor eller en orange väska uppdaterar omedelbart utseendet och ger ett par denims intresse. Ljusa färger fungerar också bra tillsammans, och orange, grönt och blått går hand i hand. Se nedan för några av de hetaste handväsktrenderna för 2022. Om du har en budget, kolla in årets handväktrender.