Lånebelopp

5000 – 500000 kr

Betalningsanmärkning OK

Ja

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

100 000 kr

Utbetalningstid

2-5 bankdagar

Löptid

3 - 12 år

Åldersgräns

20 år

Ränta

3.75 - 17.55 %

Uppläggningsavgift

Ingen uppgift

Avi-avgift

Ingen uppgift

Reducero

Hos Reducero kan du ansöka om alla slags privatlån upp till 400 000 kr. Utbudet av lån och upplägg är stort, du kan låna till kontantinsats vid köp av hus, båt och semesterstuga med olika typer av lån som pensionärslån eller renoveringslån, som alltså matchar det du vill låna till.

Grundkraven för att ansöka om lån upp till 400 000kr hos Reducero

  • Du är 20 år eller äldre
  • Regelbunden inkomst från pension eller arbete krävs
  • Årsinkomsten måste ligga på 100 000 kr eller mer
  • Folkbokförd och skriven i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Du kan heller inte ha någon skuld hos Kronofogden

Hur ska lånet se ut?

Här går det också att välja hur du vill låna pengar, är det viktigt att det går snabbt, vill du låna utan säkerhet eller vill du ta ett speciellt lån om du har betalningsanmärkningar? Just detta lån är ofta inte möjligt hos andra belåningsförmedlare. Det finns dock villkor, och det är att du kan ha högst 5 anmärkningar och endast kan låna upp till 50 000 kr. Sedan måste årsinkomsten vara högre än normalt, nämligen 144 000 kr.

Oavsett vilken modell du väljer så leder lånet till det klassiska formuläret där man fyller i hur mycket man vill låna och vilken återbetalningstid man önskar, mellan 3 och 12 år. Men det finns också utförliga fakta om de olika lånen, som blancolån, vilket är ett privatlån utan säkerhet. Blancolån brukar man oftast använda för lite större köp, som bil eller båt. Generösa lån som omstartslån är också en annan möjlighet, och här förklarar Reducero pedagogiskt vad man behöver veta för att kunna bli beviljad för ett sådant lån som oftast är till för att lösa tidigare skulder, eller åtminstone minska dem.

När du väl fått ett lån godkänt kan det gå snabbt att få det utbetalat om du väljer digitalt bankID och skuldebrev, väljer du att få skuldebrevet hemskickat kan det ta upp till en vecka.

Att välja Reducero

På detta sätt erbjuder Reducero en bred och utförlig tjänst med samma upplägg som exempelvis MyLoan där du loggar in för att ta del av bankernas bästa låneförslag för att sedan välja det som passar dig bäst. Reducero går dock lite längre med att även ange en fiktiv men tänkbar räntesats redan vid ansökningsformuläret. Reducero är fullt godkänt hos finansinspektion och Konsumentverket men arbetar endast med åtta kreditinstitut vilket gör att urvalet av offerter kanske blir lite mindre.