Onea

Lånebelopp

500 – 30000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Nej

Inkomstkrav (år)

Individuell bedömning

Utbetalningstid

1 bankdag

Löptid

1 - 24 mån

Åldersgräns

20 år

Ränta

150.4 - 301.5 %

Uppläggningsavgift

0 kr

Avi-avgift

0 kr

Onea

Onea är ett varumärke som ägs av 4finance AB, ett företag som med fokus på att erbjuda konsumentkrediter och privatlån. 4finance AB är bland de största kreditgivarna i norra Europa med omkring 3,5 miljoner beviljade lån. Onea har väldigt bra ordinarie priser när du väljer att betala av ditt lån istället för att förlänga det.

Snabba utbetalningar, särskilt till Nordea-kunder

Om du har ett kont hos Nordea betalar Onea ut dina pengar direkt efter godkänd lånansökan, förutsatt att den inkommit och godkänts under deras ordinarie öppettider. Öppettiderna är måndag-fredag (08:00 – 21:00) och lördag – söndag (10:00 – 18:00). Om du har konto hos någon annan bank tar utbetalningen efter godkänd ansökan lite längre tid. I regel får du pengarna på kontot nästkommande bankdag. Dina ansökan behandlas skyndsamt. Redan inom några minuter får du svar på skärmen.

Lånens storlek

Hos Onea har du möjlighet att låna från 500 till 25 000 kr. Den maximala återbetalningstiden för beräkning av avgift är 24 månader, men den kan, mot extra avgifterm förlängas i efterhand. Hur mycket just du kan låna bestäms av din ålder samt om du haft tidigare lån genom Onea.

I de fall du inte beviljas lån

Onea kommer inte bevilja dig ett lån om du har tidigare lån som inte återbetalats. OM den information du uppgett är felaktig kommer Onea inte kunna behandla och godkänna din ansökan. Notera också att du måste vara äldre än 20 år. Ingen långivare under 20 år godkänns.

Onea beviljar INTE lån till personer som har betalningsanmärkningar.

Grundläggande kriterier för att beviljas lån

  • Att du är svensk medborgare samt har fyllt 20 år.
  • Att du har ett svensk mobiltelefonnummer samt ett svenskt bankkonto.
  • Genomgår sedvanlig kreditprövning.
  • Ha tillgång till bankid.