Nordic Lån

Lånebelopp

10000 – 50000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

Taxerad inkomst

Utbetalningstid

1-2 bankdagar

Löptid

12 - 80 mån

Åldersgräns

18 år

Ränta

15.12 - 31.46 %

Uppläggningsavgift

595 kr

Avi-avgift

19 - 39 kr

Nordic Lån

Nordic lån erbjuder lån med en låg ränta som du kan betala av när det passar bäst för just dig. Räntan kan vara låg som 7,92 %, vilket är en bra ränta jämfört med en hel del andra långivare som finns tillgängliga på marknaden.

Med Nordic lån så kan du låna upp till 50 000 kronor och du kan välja att betala tillbaka under en tidsperiod på upp till 80 månader. Som kund får du därför större valmöjligheter när du väljer att ta ut ett lån med hjälp av Nordic lån.

Hur du tar ett lån med Nordic lån?

Det är otroligt enkelt att ansöka om ett lån hos Nordic lån. Allt du behöver göra är att fylla i dina personuppgifter samt dina bankuppgifter på hemsidan. När du väl har fyllt i alla nödvändiga formulär så legitimerar du dig med hjälp av BankID. Svårare än så är det inte.

Du får ett svar från Nordic lån mycket snabbt, ibland tar det inte längre tid än en timme att få ett svar. Om din ansökan blir godkänd så får du pengarna på kontot ganska så omgående, allra senast så har du pengarna på kontot vardagen efter att din ansökan blivit godkänd av Nordic lån.

Vad krävs för att ta ett lån med Nordic lån?

Trots att det kan klassas som att det är enkelt att ta ett lån med Nordic lån så finns det ändå ett par krav som du behöver möta innan du får ta ett lån. Det är dock endast fyra krav så det är inte komplicerat att ansöka om ett lån. Kraven som gäller är:

  • Du måste vara minst 20 år gammal.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Du måste gå med på att Nordic lån tar ut en kreditupplysning på dig som låntagare.
  • Du måste godkänna de villkor som Nordic lån anger.

Vilka är fördelarna med att använda sig av Nordic lån?

Den allra största fördelen med att ta ett lån med hjälp av Nordic lån är att du alltid får en fast månadskostnad. Detta gör att du alltid vet på förhand exakt hur mycket du behöver betala för ditt lån varje månad.

Du har även möjlighet att betala av lånet snabbare genom att välja ett större belopp varje månad, eller så kan du helt enkelt betala hela beloppet på en gång om du vill slippa betala av lånet under de månader som återstår. Det tillkommer inga extra avgifter om du väljer att betala mer per månad eller att betala av hela lånet tidigare än vad avtalet gör gällande hos Nordic lån.