Mobillån

Lånebelopp

1000 – 40000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

150 000 kr

Utbetalningstid

1-3 bankdagar

Löptid

30 - 150 dagar

Åldersgräns

20 år

Ränta

150.6 - 431.8 %

Uppläggningsavgift

0 kr

Avi-avgift

0 kr

Mobillån

Hos Mobillån kan du som privatperson ansöka direkt om ett smslån upp till 20 000 kronor. Tjänsten som Mobillån erbjuder är trygg och smidig. Du får ett snabbt besked och mobillånet betalas enkelt ut till ditt bankkonto. Att ansöka är kostnadsfritt. Har du frågor och funderingar på hur du ska gå till väga finns Mobillåns kundtjänst som är öppen från klockan 08:00-18:00.

Låna upp till 180 dagar

Det går att låna maximalt 20 000 kronor ända upp till 180 dagar. Men för dig som vill betala tillbaka snabbare går det även att låna i 30, 60, 90, 120 eller 150 dagar.

Smslån har blivit oerhört populärt på den svenska marknaden. Eftersom det är ett smidigt sätt att få tillgång till pengar vid oförutsedda utgifter eller när kunden helt enkelt behöver kontanter till de vardagliga utgifterna. Ett smslån är perfekt för dig som behöver ett litet lån som är tillfälligt utan att behöva ansöka om till exempel kontokortskrediter.

Mobillån följer Konsumentverkets krav och riktlinjer och är under Finansinspektionens tillsyn. Därför kan du som låntagare känna dig trygg.

Grundvillkor för att beviljas lån hos Mobillån

  • Låntagaren är 20 år eller äldre.
  • Låntagaren inte har några betalningsanmärkningar.
  • En årsinkomst på minst 150 000 kronor per år.
  • Låntagaren är folkbokförd i Sverige.
  • Låntagaren har ett mobilabonnemang.

Mobillån bryr sig om sina kunder och därför arbetar de ansvarsfullt. Mobillån vill förebygga problem så att du som kund inte hamnar i en dålig cirkel av obetalda lån som inte kan betalas tillbaka på förfallodagen. Till exempel kan en kund bara ansöka om ytterligare ett lån när det första lånet är återbetalat. På så vis hjälper Mobillån kunden att hålla nere skuldsättningsgraden. De tittar på hela kundens ekonomiska situation för att på så sätt få en bra bedömning av kundens förmåga att betala tillbaka. Det ger en trygghet för låntagaren.