Kundfinans

Lånebelopp

500 – 12000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Nej

Inkomstkrav (år)

100 000 kr

Utbetalningstid

Max 24 timmar

Löptid

1 - 3 mån

Åldersgräns

18 år

Ränta

262.6 - 1674.6 %

Uppläggningsavgift

0 kr

Avi-avgift

0 kr

Kundfinans

Kundfinans har hjälpt sina kunder sedan 2006 med SMS-lån och krediter och erbjuder bred erfarenhet och kunskap som långivare. Hos Kundfinans är det därför tryggt att låna pengar, du kommer inte att drabbas av dolda avgifter eller andra konstiga villkor. Du kan ansöka om kredit dygnet runt och få svar direkt. Inte nog med att du får svar direkt, det är dessutom gratis att söka lån. Det kostar först då du tar lånet. Det högsta lånebeloppet är 12 000 kronor och lånets löptid är tre månader.

Villkor

Kundfinans har naturligtvis villkor och krav på dig som sökande, men det är inga krångliga sådana. Här är kraven:

  • Du ska vara svensk medborgare
  • Du ska vara minst 18 år
  • Du ska klara den kreditprövning som man använder sig av hos Kundfinans

Övriga villkor:

  • Inga kostnader förekommer förutom räntan som utgår på det lånade beloppet
  • Lånet går inta att förlänga
  • Betalas inte lånet tillbaka på förfallodagen tre månade efter det att lånet togs, utgår en påminnelseavgift på 60 kronor och en förseningsavgift på 125 kronor
  • Efter tio dagar tillkommer en inkassoavgift på 180 kronor. Betalas inte lånet då går det vidare till Kronofogden och låntagaren får en betalningsanmärkning.
  • Räntan är 274 % för tre månader. Ett exempel: du tar ett lån på 10 000 kronor, amorteringen är 3 x 4 125 = 12 375 kronor.

Enkelt och diskret

Ett lån hos Kundfinans är ett snabbt och smart sätt att få fram likvida medel om situationen kräver det. Just nu kan du låna 500 kronor räntefritt och behöver du låna på lite längre sikt så erbjuder Kundfinans just nu lån med längre löptid. En fördel med att anlita Kundfinans är att lånet sker diskret utan att det sker med förfrågan hos UC, ingen får alltså reda på att du har tagit ett snabblån.