Kreditbörsen

Lånebelopp

30000 – 250000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Nej

Utbetalningstid

1-3 bankdagar

Löptid

1 - 36 mån

Ränta

8 - 25 %

Kreditbörsen

Kreditbörsens huvudsakliga vision är att skapa de bästa möjliga villkoren för låntagarna samt även långivarna. Dem är ett betaltjänstföretag som är en del av en ledande FinTech grupp, LendyTech AB. Kreditbörsen, likt LendyTech, har ett stort globalt tänk. Företaget lånar ut till både svenska aktiebolag samt enskilda firmor.

De jobbar efter peer-to-peer utlåningen, även kallat P2P, vilket innebär att företaget fungerar som förmedlare och matchar ihop långivarna med låntagarna.

Varför ska man välja just Kreditbörsen?

Det finns många olika långivare och det kan vara svårt att välja vilken som passar just din och ditt företags situation. Just Kreditbörsen har som fokus och mål att alltid ligga i framkant i frågor som rör teknik och IT. Kreditbörsen har ett eget system som är mycket modernt och gör alla ändamål smidigare, säkrare och bättre! Idag är det viktigt att välja ett företag som ligger rätt i tiden gällande hur marknaden ser ut och Kreditbörsen vill att du ska känna dig trygg i dina val. Oavsett om du tänkt låna eller investera.

Krav för att få låna

Kreditbörsen erbjuder sina kunder möjligheten att ansöka om lån från 30 000 upp till 250 000 kronor. Löptiden på dessa lån är upp till 36 månader. Det finns inga dolda kostnader hos Kreditbörsen och du vet därav vad du kan förvänta dig och vad du får.

De allra flesta aktiebolag och enskilda firmor, nya som gamla, får låna via Kreditbörsen. Däremot så finns det två krav som måste uppfyllas, för att du och ditt företag ska få låna genom Kreditbörsen:

  • Företaget, samt personen bakom företaget, har skött sina betalningar och har inga betalningsanmärkningar.
  • Företaget har tillräckligt med utrymme för betalning, efter att man genomfört bedömningen av krediten.

Hur fungerar Kreditbörsen?

Du kan antingen börja investera eller ansöka om företagslån på Kreditbörsen.

När du ska investera pengar är det första steget är att registrera sig på Kreditbörsen, och det gör man enkelt på deras hemsida. Där får du fylla i lite information om dig själv och svara på lite frågor. När du har registrerat dig kommer du att få ett e-mail som innehåller allt du behöver för att kunna logga in på Kreditbörsen. Sist men inte minst, så fort du är färdigregistrerad, behöver du föra över pengarna till kontot! Så fort du har fått in pengarna på lånkontot kommer de direkt, enigt dina egna valda inställningar, börja investeras. Svårare än så är det inte!

Lika lätt är det om man ska ansöka om företagslån. Först och främst är att välja belopp på lånet samt löptid för det. Därefter behöver du godkänna villkoren som tillkommer med tjänsten, vilket du gör efter att en handläggare har utvärderat dig samt ditt företag. Du får ett låneförslag som du då, som sagt, behöver godkänna.