Fundmill

Lånebelopp

5000 – 30000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

120 000 kr

Utbetalningstid

1-2 bankdagar

Löptid

12 - 24 mån

Åldersgräns

18 år

Ränta

12.3 - 23.89 %

Uppläggningsavgift

Ingen uppgift

Avi-avgift

Ingen uppgift

Fundmill

Fundmill är ett svenskt företag med sitt säte i Stockholm. Hos Fundmill kan du som privatperson låna från andra privatpersoner, något som de var en av dom första företagen att erbjuda. Detta ger en större chans att hitta lånevillkor som är bättre anpassade för dig då kraven varierar beroende på investerare du lånar från. Låntagare och långivare är alltid helt anonyma för varandra.

Låna upp till 24 månader

Fundmill är en av de första svenska aktörerna i branschen som fått tillstånd att bedriva ett konsumentkreditinstitut av Finansinspektionen, vilket ger större trygghet till låntagaren men innebär även att Fundmill följer vissa regleringar för att leva upp till kvalitén. Tanken med att låta privatpersoner låna ut till andra privatpersoner är att minska antalet mellanhänder, pressa ner marknadens krav på säkerhet och erbjuda bättre villkor för lånsökare. Högsta beloppet som man kan låna hos Fundmill är 30 000 kr och återbetalningstiden är på 12 eller 24 månader.

Grundvillkor för att beviljas lån

För att erbjuda bästa möjliga produkter till låntagare och investerare är det viktigt att bara låna ut till personer med god kredithistorik. Detta för att vara säker på att investeraren får tillbaka lånet utan problem.

För att låna från Fundmill behöver du:

  • Vara över 18 år
  • Ha en inkomst på minst 120 000 kr per år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Kunna identifiera dig med BankID samt verifiera ditt konto via autogiromedgivande.

Fundmill är ett företag som strävar att erbjuda bra lånevillkor genom att ha en plattform där privata personer kan matchas med varandra efter lånebehov och krav. För investerare erbjuds bra avkastning och låg risk i form av låntagare med god kreditbakgrund och för den som vill låna erbjuds bra lånevillkor i form av låg ränta som pressats ner av konkurrensen bland privatpersonerna. Genom att förmedla ansvarsfulla lån och säkra investeringsmöjligheter bidrar dem till en sundare ekonomi för privatpersonen.