FlexLimit

Lånebelopp

500 – 15000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Nej

Inkomstkrav (år)

Taxerad inkomst

Utbetalningstid

0-2 bankdagar

Löptid

2 - 12 mån

Åldersgräns

20 år

Ränta

135.53 - 210.44 %

Uppläggningsavgift

0 kr

Avi-avgift

0

FlexLimit

Ibland finns det tillfällen när man snabbt och smidigt behöver låna en summa pengar. Hos FlexLimit har du möjlighet att få låna mellan 500 och 15 000 kronor. En av fördelarna med FlexLimit är att du får ett direkt lånebesked.

Säker långivare

FlexLimit är en seriös och pålitlig långivare med över tio års erfarenhet av konsumentkrediter. De är registrerade hos Finansinspektionen och noga med att följa de riktlinjer som Konsumentverket har satt upp. Du kan vara trygg med att dina personliga uppgifter och din integritet hanteras med största varsamhet och respekt för dig som låntagare. Dina uppgifter hanteras och skyddas av säkerhetssystem med Digicert SSL-skyddad förbindelse. Inga utomstående kommer någonsin se att du lånat pengar och du riskerar aldrig att dina uppgifter förs vidare till tredje part.

Lånevillkor

För att få ett lån beviljat hos FlexLimit behöver du uppfylla lånevillkoren.

  • Vara minst 20 år
  • Ha en regelbunden inkomst
  • Vara utan betalningsanmärkningar
  • Inte ha öppna skulder till bolaget
  • Folkbokförd i Sverige

Så går det till att låna

Om du uppfyller de villkor som krävs går själva låneprocessen snabbt och smidigt. Inom 15 minuter kan du ha pengarna på ditt konto. FlexLimit ger dig lånebesked omedelbart efter att du skickat din låneansökan. När du godkänt villkoren sker en insättning omgående till ditt bankkonto. Att ansöka om lån hos FlexLimit är alltid gratis och det finns inga dolda avgifter någonstans. Det pris som du ser på skärmen är det slutgiltiga, totala priset. Lika smidigt som det är att låna pengar är det att betala tillbaka. Lånen hos FlexLimit fungerar helt enkelt som en kontokredit. Det innebär att du, när du väl blivit godkänd som låntagare, inte behöver göra en ny ansökan varje gång du vill flytta pengar till ditt konto. Behöver du hjälp med någonting finns kundtjänst tillgänglig under veckans alla dagar för att svara på frågor och hjälpa till.