Euroloan

Lånebelopp

500 – 50000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

Individuell bedömning

Utbetalningstid

1-2 bankdagar

Löptid

Löpande kredit

Åldersgräns

18 år

Ränta

15.1 - 123.5 %

Uppläggningsavgift

0 kr

Avi-avgift

0 - 25 kr

Euroloan

Euroloan erbjuder dig ett enkelt sätt att lösa akuta eller återkommande lånebehov. Genom deras nya produkt som de val att kalla OnlineKredit kan du snabbt, smidigt och upprepat låna pengar genom deras webbplats. Det är helt kostnadsfritt att söka och få en OnlineKredit beviljad, kostnader uppkommer först när krediten utnyttjas. Du som kund kan söka kreditbelopp på mellan 2 000 – 20 000 kr. En OnlineKredit är ett bra finansieringsalternativ och nästan alltid ett billigare alternativ än traditionella SMS-lån.

Euroloan Consumer Finance AB är ett svenskt finansbolag, men har sina rötter i Finland där de funnits sedan år 2007. De ingår i en finsk finanskoncern som verkar i östesjöländerna. Som relativt ungt finansbolag har dem utvecklat snabba och säkra system som gör det möjligt att erbjuda dig som kund bra tjänster, snabb service och full kontroll när du behöver ett lån.

Låna upp till 20 000 kr och få kreditbesked direkt

Med en OnlineKredit har du alltid en kreditbuffert tillgänglig när du behöver det, utan att det kostar något. Hos Euroloan kan du utan kostnad ansöka om en kredit på upp till 20 000 kr.

Du betalar först när du aktiverar krediten genom att via BankID föra över pengar till ditt bankkonto.

Du betalar bara för den del av krediten du använder och kan få upp till 12 månaders avbetalningstid. Behöver du pengar igen behöver du inte söka lån på nytt. Då är det bara att utnyttja din kredit igen utan ny låneansökan.