Creditstar

Lånebelopp

500 – 20000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Nej

Inkomstkrav (år)

Fast inkomst

Utbetalningstid

15 minuter

Löptid

5 dgr - 3 mån

Åldersgräns

18 år

Ränta

324 - 324 %

Uppläggningsavgift

0 kr

Avi-avgift

0 kr

Creditstar

Är du i behov av snabba pengar? Creditstar är en lånetjänst för dig som behöver ta ett korttidslån utan säkerhet. Hos dem kan du låna upp till 5 000 kronor (och 20 000 kronor som återkommande kund) genom bara några klick. Creditstar tillämpar ansvarsfullt låntagande, och hjälper dig om du har problem med lån och återbetalning.

Så här fungerar Creditstar

Att låna via Creditstart går snabbt och är mycket enkelt. Du kan fylla i din låneansökan på endast 10 minuter, och sedan vänta på att den ska granskas. Första gången du lånar hos Creditstar kan du välja belopp upp till 5 000 kronor och en period på 5 till 30 dagar. Som återkommande kund hos Creditstar får du dock möjligheten att låna upp till 20 000 kronor. Du registrerar ett användarkonto hos dem, och fyller sedan i en blankett direkt på hemsidan, vilken skickas för granskning.

Vem kan låna pengar hos Creditstar?

För att få låna pengar hos Creditstar behöver du uppfylla några villkor. Dessa är:

  • Du måste vara minst 18 år gammal och vara folkbokförd i Sverige
  • Du får inte ha skulder hos Kronofogden eller ha några betalningsanmärkningar
  • Dina tidigare lån hos Creditstar måste vara återbetalda innan du ansöker om ett nytt

Låna pengar snabbt hos Creditstar

Ibland är vi i behov av snabba pengar. Med Creditstar får du möjligheten att låna både snabbt och enkelt. För Creditstar är dock både säker och ansvarfull utlåning mycket viktigt. Därför gör de noggranna riskanalyser innan ett lån beviljas, och såväl kundernas skuldregister som kontouttag tas i beaktning. Det här gör de för din säkerhet. Om du som kund trots det känner att du har problem med betalningsförmågan är du välkommen att kontakta deras kostnadsfria lån- och skuldrådgivning. Om du är ute efter en ansvarsfull långivare är Creditstar något för dig!