Lånebelopp

10000 – 500000 kr

Betalningsanmärkning OK

Ja

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

110 000 kr

Utbetalningstid

2-5 bankdagar

Löptid

1 - 15 år

Åldersgräns

18 år

Ränta

2.95 - 18.95 %

Uppläggningsavgift

0 - 595 kr

Avi-avgift

0 - 40 kr

Consector

Consector är ett låneförmedlingsföretag som funnits sedan 2014. De har låg ränta och allting sker på ett tryggt och säkert vis. Det är lätt att ansöka om lån då allt som krävs att du följer i en ansökan – sedan gör Consector jobbet åt dig och jämför olika bankers erbjudanden.

Låneförmedlare

Genom att använda dig av en låneförmedlare tar du genvägen till att få ett lån med bra förutsättningar. Consectors handläggare letar upp det bästa lånet för dig utifrån den ansökan du fyllt i och du slipper själv leta efter det bästa lånet hos olika banker.

Grundläggande krav

Kraven för att använda sig utav Consector är få men som man måste uppfylla för att kunna lämna in en ansökan:

  • Du måste vara över 18 år folkbokförd i Sverige minst ett år
  • Utan betalningsanmärkningar och skuldsaldo hos Kronofogden
  • En årlig inkomst på över 110 000 kronor, eller en månadsinkomst på minst 10 000 kr

De olika typerna av lån som finns hos Consector är privatlån, billån och blancolån. Så oavsett vad det är du är ute efter så kan du med hjälp utav en låneförmedlare enkelt finna de bästa lånen som finns.

Hur fungerar det

Först och främst måste du välja vilken typ av lån du är ute efter samt vilket belopp lånet ska ligga på. Detta gör du genom att skicka en ansökan till Consector. Din ansökan får du svar på inom 24 timmar. Genom fliken “mina sidor” på hemsidan så väljer du det lån som passar dig bäst och sedan är det klart.

Anledningar att välja Consector

  • Jämförelsen av lån hos Consector är helt gratis och all hjälp du behöver av Consector är helt utan kostnad.
  • Det går väldigt snabbt att få lån genom Consector. Här krävs inte mycket väntetid utan pengarna blir snabbt utbetalda.
  • Du väljer själv hur du vill att din återbetalningstid ska se ut. Du behöver helt enkelt inte använda din bostad som säkerhet som det är i många fall. Att ha sin bostad som säkerhet betyder ofta att din återbetalningstid beror på amorteringstiden på bostaden.

Nackdelarna med Consector är att de inte godkänner ansökan om lån till dem som har haft betalningsanmärkningar. Dessutom erbjuder de inte utbetalningar under helger. Trots detta fortsätter Consector att växa, trots att det är ett relativt ungt företag, och deras personliga service är något som deras kunder är mycket nöjda med.