Compricer

Lånebelopp

5000 – 350000 kr

Betalningsanmärkning OK

Ja

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

100 000 kr

Utbetalningstid

3-5 bankdagar

Löptid

2 - 12 år

Åldersgräns

18 år

Ränta

3.25 - 34.49 %

Uppläggningsavgift

0 - 595 kr

Avi-avgift

0 - 40 kr

Compricer

Oavsett om du ska köpa ett nytt hus eller en ny dator så hjälper Compricer dig att hitta det bästa lånet bland ett flertal olika banker. Compricer anses faktiskt vara en av Sveriges bästa 100 sajter och har fått detta pris sju år på raken. De har sina tjänster både på internet samt via telefonen.

Varför just Compricer?

Att välja Compricer som sin långivare är smart av flera anledningar. Det är möjligt för dig att låna upp till 500 000 kronor, räntan ligger på från 3,25 procent. Dessutom är denna tjänsten helt utan kostnad och du kan istället använda dina pengar på saker som du faktiskt behöver.

I Compricers tjänst så finns det ett flertal stycken olika banker. Det är allt ifrån Nordax, Svea Ekonomi, Swedbank, Ikano Bank och Forex Bank.

Krav för att få låna

För att få låna via Compricer så finns det ett gäng grundkrav som du behöver uppfylla. När det gäller lån som är under 30 000 kronor så krävs detta:

  • Att du är minst 18 år gammal
  • Folkbokförd samt skriven i Sverige
  • En fast inkomst per år på minst 110 000 kronor.

När det gäller lån över 30 000 kronor så krävs det även att du inte har några skulder ifrån Kronofogden, under de senaste 6 månaderna.

Hur fungerar Compricer?

Hos Compricer kan du dels ansöka om ett helt nytt lån eller göra om något av dina nuvarande lån. Något som krävs att nämnas är att de enda lånen som kan göras via denna tjänst är privatlån.

Det du börjar med är att ansöka om ditt lån via Compricer. Denna ansökan skickas till olika banker och du får svar snabbt, med erbjudanden som passar just dig och din situation. När det gäller Compricer så är det bankerna som tävlar om dig, och inte du som tävlar om bankerna. När resultaten är presenterade är det sedan din tur att välja vilket lån som är bäst för dig. Svårare än så är det inte. En annan sak som tåls att nämnas när det gäller Compricer är att det endast registreras än kreditupplysning, trots att du får information från flertalet banker.