Cash2you

Lånebelopp

3000 – 25000 kr

Betalningsanmärkning OK

Ja

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

Taxerad inkomst

Utbetalningstid

1-2 bankdagar

Löptid

1 - 5 år

Åldersgräns

20 år

Ränta

29.17 - 29.17 %

Uppläggningsavgift

0 kr

Avi-avgift

0 kr

cash2you

Hos Cash2You kan du ansöka om lån från 3 000 kronor upp till 25 000 kronor med återbetalning mellan 1 år och 5 år. Klicka dig in på företagets hemsida och välj enkelt belopp och tid med dragreglage, och du kommer direkt att se vilket belopp man skall betala varje månad. Som exempel ser man lätt se att ett lån på 5 000 kronor på 5 år ger en månadsbetalning på 159 kr per månad. Återbetalningen sker via autogiro, så du slipper hålla ordning på avier.

Ansök smidigt med e-legitiation

Ansökan sker direkt online, och när man fyllt i alla uppgifter legitimerar man sig med BankID eller e-legitimation. När man legitimerar sig med BankId eller e-legitimation så är det lika giltigt som en underskrift för hand. När ansökningsprocessen är klar och signerad med BankID eller e-legitimation får man direkt på skärmen besked om lånet beviljats. I ansökningsprocessen har man angett ett bankkonto. Om detta bankkonto (som måste ägas av den sökande!) är godkänt för autogiro så sker utbetalningen nästa bankdag. Cash2You hanterar alla de typer av elektronisk signering som finns på marknaden.

Genom förfarandet med digital legitimering behövs heller inga telefonsamtal till myndigheter, arbetsgivare eller andra. Däremot tar Cash2You en kreditupplysning via UC. Utökning av lån sker på samma smidiga sätt som vid första lånet.

Grundvillkor för lån

  • Den som söker är minst 20 år eller kommer att fylla 20 under året.
  • Den sökande har inga skulder hos kronofogden, oftast är gamla betalningsanmärkningar eller gamla utmätningsbeslut inga hinder för att få ett lån.
  • Den sökande har någon typ av inkomst, från tjänst, näringsverksamhet, a-kassa eller pension. Med näringsverksamhet menas att den sökande har en egen firma eller är delägare i ett bolag.
  • Den sökande måste ha ett svenskt personnummer och en adress i Sverige.
  • Den sökande får inte vara försatt i konkurs, ha en förmyndare eller förvaltare, eller ha en skuldsanering.