Bynk

Lånebelopp

10000 – 200000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

120 000 kr

Utbetalningstid

1-3 bankdagar

Löptid

1 - 10 år

Åldersgräns

20 år

Ränta

3.95 - 19.95 %

Uppläggningsavgift

398 kr

Avi-avgift

18 kr

Bynk

Bynk är en ny slags bank, då den är baserad på deras app Bynk och det är genom den som alla ärenden skötts. I appen kan du ansöka om lån, se uppgifter samt information om ditt lån, du kan höja och sänka din månadskostnad, du kan utöka ditt nuvarande lån och mycket mer. Framtidens smarta system är redan här för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att låna.

Genom Bynk kan man ansöka från 10 000 kronor upp till 100 000 kronor.

Varför ska man välja just Bynk?

Det är just på grund av denna långivares unika app som Bynk är ett utmärkt val! Appen gör hela upplevelsen av lån smidig och snabb. Behöver du kontakta personalen på Bynk kan du antingen kontakta dem gratis via telefon, genom att mejla dem eller att chatta på Facebook Messenger. Bynks kundservice har öppet måndag till fredag, från klockan 09.00 till 17.00.

Bynk har även en unik funktion som de kallar för bynkpoäng. Det går ut på att du samlar bynkpoäng genom att göra olika saker. Du får exempelvis bynkpoäng när du laddar ner appen, om du testar en betalfri månad, när du betalar dina fakturor i rätt tid eller om du förlänger ditt månadsskydd. Dessa bynkpoäng kan du sedan använda för att få bättre villkor, som till exempel att kunna betala av på ditt lån! Snart kommer det även komma mer möjligheter att samla bynkpoäng, som till exempel när du rekommenderar dina vänner om Bynk.

Månadsskydd är en trygghet som Bynk erbjuder sina kunder och de erbjuder tryggheten gratis de tre första månaderna till sina kunder. Månadsskydd ersätter dig vid tänkbara händelser: som ofrivillig arbetslöshet, arbetsoförmåga eller sjukhusvistelser. Efter de tre första gratismånaderna så kostar Månadsskyddet 7,6 % av ditt valda ersättningsbelopp. Denna kostnad betalas varje månad.

Krav för att få låna via Bynk

För att få låna via Bynk krävs det att du uppfyller ett visst antal krav. Dessa är kraven som du måste uppfylla:

  • Du måste vara mellan 20 år och 70 år gammal.
  • Du måste antingen vara fast anställd, egenföretagare, förtidspensionär eller pensionär.
  • Din månadsinkomst måste ligga på minst 10 000 kronor.
  • Du måste ha ett mobilt-ID.
  • Du får inga ha några betalningsanmärkningar.
  • Du får inte ha någon skuld hos Kronofogden.
  • Du får inte ha skyddad identitet.

Hur fungerar Bynk?

Bynk utgår ifrån appen. All information, hjälp och guidning inför att få låna pengar finns på appen. Allt du behöver göra är helt enkelt att ladda ner appen Bynk på App Store eller på Google Play. Sedan är det bara att se över antigen dina befintliga lån eller planera för det bästa tänkbara lånet som passar dig.