Advisa

Lånebelopp

5000 – 500000 kr

Betalningsanmärkning OK

Ja

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

120 000 kr

Utbetalningstid

3-5 bankdagar

Löptid

1 - 15 år

Åldersgräns

18 år

Ränta

2.95 - 29.06 %

Uppläggningsavgift

0 - 600 kr

Avi-avgift

0 - 40 kr

Advisa

Advisa har funnits på marknaden sedan 2011 och deras vision är att erbjuda sina kunder den bästa räntan på lån. Tack vare deras tillgänglighet för sina kunder och kvalitén på de tjänster de erbjuder har de blivit en utav de mest populära låneförmedlare som finns i Sverige idag. Genom att välja Advisa så får du en sammanfattning av tjugo stycken olika banker och deras erbjudanden – för att du ska kunna få det billigaste lånet som möjligt.

Varför jämföra lån

Det finns många fördelar med att använda sig utav en låneförmedlare. Det ger dig möjlighet att se massvis med olika bankers låneerbjudanden, det är helt och hållet gratis samtidigt som det är extremt tryggt och säkert.

Hos Advisa är säkerheten och att du som kund känner dig trygg väldigt viktigt. De använder sig utav ett system med säkerhet som är använt utav företag världen över. Dessutom står Advisa under finansinspektionen – ytterligare ett skäl att känna dig trygg.

Krav för att få låna

De grundkrav som ställs på dig som ansökande är:

  • Att du måste ha fyllt 18 år.
  • Din inkomst per månad måste överstiga 10 000 kronor.
  • Du får inte ha några skulder på Kronofogden.

Hur går det till?

När du ska använda dig utav Advisas tjänster så är det bara två stycken saker som du bör ha koll på innan. Det är dels det ungefärliga beloppet du vill låna och hur lång tid du vill att återbetalningen ska ligga på. Sedan är allting upp till Advisa.

Det tar endast 24 timmar efter att du skickat in din ansökan tills du får de bästa lån-alternativet för dig. Advisa samlar ihop erbjudanden från 20 olika banker såsom Swedbank, Forex och IKANO Bank samt ett tjugotal andra.

Hur är det med kreditupplysningen?

Om du själv skulle jämföra erbjudanden från olika banker så skulle det resultera i en stor mängd med kreditupplysningar. För att inte förstöra din kreditvärdighet så bör du använda dig utav Advisa. Här gäller endast en kreditupplysning för alla olika banker.