Aasa Kredit

Lånebelopp

10000 – 30000 kr

Betalningsanmärkning OK

Nej

Kreditupplysning UC

Ja

Inkomstkrav (år)

Taxerad inkomst

Utbetalningstid

1 bankdag

Löptid

6 - 24 månader

Åldersgräns

20 år

Ränta

29.9 - 44.9 %

Uppläggningsavgift

490 kr

Avi-avgift

90 kr

Aasa Kredit

Ända sedan 2002 har Aasa Kredit varit ett finansiellt företag men det var inte fören 2012 som den svenska varianten av företaget uppkom. Aasa Kredit specialiserar sig på lån, specifikt på lån som betalas i olika grader av återbetalning. Denna återbetalning grundar sig i flera olika unika processer.

Produkterna och tjänsterna som Aasa Kredit erbjuder finns på deras hemsida. De ger inte ut några kortsiktiga lån, som till exempel SMS lån, utan företaget fokuserar istället på utvecklingen av deras kunder. Lånen som Aasa Kredit erbjuder ligger på allt ifrån 10 000 kronor upp till 50 000 kronor.

Varför ska man välja just Aasa Kredit?

Varför man bör välja just Aasa Kredit när man ska bestämma sig för en långivare, beror mycket på att deras vision är att allt ska ske online. Alla tjänster sker online via deras hemsida, kunderna kan även ansöka om ett lån online dygnet runt. Eftersom allting sker online tar det endast några minuter när du ska ansöka om ett lån. Medarbetarna på Aasa Kredit kan du kontakta antingen genom telefon, e-mail eller deras live-chattfunktion.

Förutom deras framgångar i den elektroniska världen finns det även andra fördelar med Aasa kredit. All information som lagras är säker och trygg, ditt lån blir godkänt från samma dag, låneansökan är snabb och allt är 100 procent säkert. Med Aasa Kredit behöver du aldrig känna dig stressad eller osäker när det kommer till att ta ett lån. Aldrig har det varit så enkelt att med några knapptryck försäkra dig om ett stabilt och säkert lån.

Krav för att få låna via Aasa Kredit

Aasa Kredit erbjuder lån till i princip typer alla kunder, med några få krav:

  • Man måste ha en adress i Sverige som är permanent.
  • Man måste vara mellan 20 år och 80 år gammal.
  • Man måste ha en inkomst som är stadig, i Sverige.
  • Man får inte förekomma i UC:s register för kreditupplysning.

I de flesta fallen så kräver Aasa Kredit inga dokument, men i vissa unika fall där man måste verifiera kreditvärdigheten hos en kund, kan frågan om dokument komma upp. Dessa dokument kan röra anställningsbevis eller kontoutdrag.

Hur fungerar Aasa Kredit?

Att använda sig av Aasa Kredit är enkelt, snabbt och smidigt. Ansökningsprocessen går snabbt och fungerar på följande sätt:

Först och främst måste du välja storleken samt återbetalningstiden för ditt lån, vilket du gör på Aasa Kredits hemsida. Där fyller du dessutom i ett formulär med frågor, där du fyller i information om lånet. Blir lånet du önskar beviljat kommer du sedan att få ett beslutet samma dag.

Nästa steg är att läsa igenom villkoren som finns för Aasa Kredits lån samt att läsa igenom den uppskattade tidsplanen som du får till din mail. Därefter fattas bara en sak: att du skriver under avtalet!